| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy  | Rejestracja  | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Zaloguj | 
Szkoła Jazdy GALPOL Ruda Śląska

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Grupa33 Strona Główna -> Szkoły Nauki Jazdy --.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
  Dagmarka86
  Użytkownik

Post Wysłany: 11 Cze 2010 08:49 pm    Temat postu: Szkoła Jazdy GALPOL Ruda Śląska   Odpowiedz z cytatem
Witam, chciałam przestrzec wszystkich przyszłych kursantów przed szkołą jazdy "GALPOL" z Rudy Śląskiej, pan instruktor A.P bardzo sympatyczny człowiek na pierwszy rzut oka. Notorycznie się spóźniał a podczas jazdy ciągle dzwonił lub załatwiał swoje sprawy. Na placu byłam 2 razy a po trasie egzaminacyjnej 1 raz.To jeszcze nic o zaświadczenie lekarskie prosiłam się całe wieki w końcu musiałam zrobić je prywatnie a podobno było opłacone w cenie kursu tragedia.Gdy do niego dzwoniłam, bo się nie zjawiał na umówioną godzinę to nie odbierał albo wyłączał telefon. kurs u niego trwał 7 miesięcy gdzie moje koleżanki w innym osk kończyły w 2 miesiące.Straciłam czas, nerwy i kupę kasy na dodatkowe godziny, bo za wiele mnie nie nauczył. Mad
  Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Grupa33 Strona Główna -> Szkoły Nauki Jazdy --. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: